Hozzávalók: Tészta: 60 dkg finomliszt, 10 dkg olvasztott vaj, 2,5 dl tej, 3 ek cukor, 4 dkg élesztő, 1 tojás, egy csipet só, a megszóráshoz: 2 ek kakaópor (nem cukrozott), 5 ek cukor, egy csipet őrölt fahéj, a megkenéshez: 3 ek tejszín ( vagy tej )
Elkészítés: A tésztához valókat dagasztógépbe helyezzük és alaposan megdagasztjuk. A tésztát letakarva langyos helyen kelesztjük. A megkelt tésztát 2-3 mm vastagságúra nyújtjuk. A kinyújtott tésztát megszórjuk a cukros kakaóval, és feltekerjük. A feltekert tésztát ujjnyi vastagságúra szeleteljük és sütőpapírra helyezzük. A tetejét megkenjük tejszínnel. 200°C-ra előmelegített sütőben kb 20 perc alatt készre sütjük. Még forrón újból megkenjük a tetejét tejszínnel. A cukros kakaó helyett használhatunk cukros diót is.